Besök Naprapat Sollentuna

Olika metoder inom naprapati

En naprapatisk behandling består av flera manuella metoder som kan kombineras på flera olika sätt. Förutom att lindra smärta försöker naprapaten även hitta orsaken till de besvär man har, vilket är viktigt för att kunna förebygga fortsatta smärtor. Till exempel kan en stressig arbetssituation och/eller en felaktig arbetsställning leda till att man spänner sig, vilket i sin tur leder till värk. Därför är en viktig del av behandlingen också ofta ett individuellt upplagt efterföljande träningsprogram och råd om kroppshållning och arbetsställningar. Här på Naprapat Sollentuna arbetar vi både med manuella behandlingar som dessa, men även med elbehandlingar, akupunkturer och ultraljudsundersökningar.

Elbehandling

Vi har utvecklat en egen elbehandling, som förkortar både behandlingstiden och läkningstiden, vilket vi är stolta över att kunna erbjuda er som patienter. Detta gör att vi kan erbjuda en väldigt bra och välutvecklad naprapatbehandling, och kan anpassa vår behandling efter vad du behöver hjälp med. Vi har avtal med ett flertal företag här i Sollentuna som innefattar ett förebyggandearbete med behandlingar för deras anställda, med hjälp av till exempel massage och elbehandlingar. Vi kan även erbjuda företagskunder behandlingar, råd och stöd utifall smärtor och värk redan har uppstått. Har du frågor kring våra behandlingar, kring företagsavtal eller något annat, kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Träning ger en positiv effekt på våra behandlingar

För många är en träning ett bra sätt att få igång musklerna igen efter att ha genomgått smärta och värk. I våra lokaler finns numera även ett toppmodernt gym i direkt anslutning till naprapatkliniken; passa på att träna före eller efter din behandling. Träningsmaskinerna är väldigt moderna och bygger på naturliga rörelser, där vikterna har ersatts av trycklyft, vilket innebär att musklerna får arbeta både på vägen upp och vägen ner. Du kan enkelt ställa in motståndet. En annan fördel är att maskinerna arbetar väldigt tyst, vilket innebär att det blir tystare i lokalen under träningspassen. En bra och effektiv träning är något som är positivt för rehabiliteringen. Vi kan även hjälpa er med förslag på övningar, och hur du ska göra för att träna på bästa sätt utifrån vad din kropp behöver och mår bra av.

Naprapat i Sollentuna
Naprapat i Sollentuna

Behandla skador och värk hos Sollentunas Naprapat.

Kontakt

Naprapat Sollentuna